Kruisboogschutters kampioen dorpencompetitie!

28/04/2007

Op zaterdag 28 april heeft een 9-tal kruisboogschutters van ons gilde deelgenomen aan de finalewedstrijd kruisboogschieten in Beers. Op deze dag zou beslist worden wie over het afgelopen schietseizoen naar verhouding het beste heeft geschoten. Vooraf wisten we dat we kans hadden om kampioen te worden, doch we hadden geduchte concurrentie van Cupido uit Overloon en het St. Matthiasgilde uit Oploo. Uiteraard deed iedereen zijn / haar uiterste best en uiteindelijk bleek dit voldoende voor de titel. We wonnen de wisselbeker met een totaal aantal van 12,328 punten. Op de tweede plaats eindigde het St. Matthiasgilde uit Oploo met 10,639 punten en als derde eindigde Cupido uit Overloon met een totaal van 10,433 punten.

Na afloop werd in café “De Zandpoort” nog getoast op de overwinning door de deelnemers van die avond. Zondagmorgen werden alle kruisboogschutters, 15 in totaal, uitgenodigd op schietterrein “De Lêmse Kuul” om nogmaals de overwinning te vieren en om de felicitaties van de aanwezigen in ontvangst te nemen. De kruisboogschutters mogen terugkijken op een succesvol seizoen en ze hebben allen met veel plezier deelgenomen aan de wedstrijden. Uiteraard gaan we het volgende seizoen weer met net zoveel enthousiasme deelnemen aan de dorpencompetitie.

1e rij v.l.n.r.: Chris Rijnen, Rinus Thijssen, Theo Kuijpers, Maik Vloet
2e rij v.l.n.r.: Lucy Kusters, Jeroen Kuijpers, Anja Elbers, Christien Rijnen, Truus Kusters, Jac Gerrits, Marcel de Vos
Op de foto ontbreken: Sander Gerrits, Theo Vervoort, Carsten Willems, Robby Willems