Nieuwe website & prijsvraag!

22/05/2021

In deze tijd waarin veel activiteiten niet door kunnen gaan, hebben we niet stilgezeten als gilde. Daarom hebben we nu iets te vieren. Vanaf vandaag heeft het St. Anthonius en St. Nicolaasgilde namelijk een nieuwe website! We zijn trots dat we dit vandaag kunnen presenteren tijdens Pinksteren, normaal gesproken het belangrijkste evenement van het jaar voor ons gilde.

Het ontwerp van de vorige website was gemaakt in 2004 en was al geruime tijd aan vervanging toe. We zijn dan ook erg blij dat we nu een nieuwe, moderne versie hebben die bovendien geheel door eigen leden is gemaakt. Op de nieuwe website is weer enorm veel informatie te vinden over onder andere de historie van ons gilde en het dorp Groeningen, de diverse onderdelen binnen ons gilde, het gildewezen en activiteiten. Ook hebben we verschillende nieuwe pagina’s toegevoegd, met onder andere informatie over Pinksteren, gildedagen, gemeentekoningschieten, St. Tunnis en het Open Schietconcours.

Om de lancering van onze nieuwe website extra te vieren hebben we een prijsvraag met verschillende meerkeuzevragen. Alle antwoorden zijn op deze website te vinden en in te sturen via de link op de speciale pagina. Deelname is mogelijk tot en met zondag 20 juni.

Hopelijk zien we iedereen snel weer op een activiteit van ons gilde!