Clubkampioenschap wipboomschieten 2011

27/08/2011

Afgelopen zaterdag hebben we weer samen het clubkampioenschap wipboomschieten verschoten. De opkomst was groot en het weer was perfect voor te schieten en te barbecueën. Op het onderdeel opgelegd schieten voor de dames was het Suzan Vloet die het beste schoot en daarmee werd ze voor de eerste keer clubkampioen. Suzan was de enige van de familie Vloet die nog nooit een prijs had weten te pakken op het clubkampioenschap wipboomschieten, maar nu gaf ze dus iedereen het nakijken. Truus Kusters schoot zich verdienstelijk naar een tweede plaats. In 2008 was ze nog clubkampioen op hetzelfde onderdeel, maar helaas kon ze dat dit jaar niet evenaren.

Bij het opgelegd schieten voor de heren duurde het wat langer voordat we een winnaar hadden. Sietse Postmus werd uiteindelijk reserve clubkampioen en Tinie Martens won voor de derde maal in de afgelopen vier jaar de hoogste prijs op dit onderdeel. Voor Tinie was dit al weer de zesde keer dat hij zich clubkampioen opgelegd mag noemen. Helaas konden we geen onderdeel voor de jeugd verschieten, omdat de opkomst te laag was.

Hierna was het tijd voor het onderdeel vrije hand voor zowel dames als heren. Hier waren het uiteindelijk Jan Loenen en Theo Kuijpers die als laatste twee overbleven. Na een spannende strijd ging de tweede plek naar Theo en werd Jan onze nieuwe clubkampioen. Jan had deze prijs ook al eens in 2008 gewonnen. Na het schieten kon de barbecue eindelijk aangezet worden en bleef het nog erg gezellig.

We willen graag iedereen die aanwezig was hartelijk bedanken. Hopelijk zien we iedereen volgend jaar weer terug voor een nieuwe strijd om het clubkampioenschap!