Overlijden Jan Jans

04/08/2011

Op 4 augustus bereikte ons het droevige bericht dat gildebroeder Jan Jans die morgen op 67 jarige leeftijd is overleden. Jan was sinds 1986 lid van ons gilde en heeft dan ook afgelopen Pinksteren met ons allemaal zijn 25-jarig lidmaatschap gevierd. In deze jaren heeft hij zich tweemaal tot koning geschoten en heeft hij enorm veel voor ons gilde betekend.

Op woensdag 10 augustus heeft de uitvaart plaatsgevonden in de Heilige Laurentiuskerk te Vierlingsbeek. In overleg met de nabestaanden is Jan met gilde-eer begraven. We vinden het fijn dat we als gilde op deze manier een bijdrage hebben kunnen leveren. Hiernaast zijn we blij dat zoveel leden en aspirant-leden op zo’n korte termijn aanwezig kon zijn, ondanks het feit dat het in de vakantieperiode viel. Dit geeft maar weer aan waar wij als gilde toe in staat zijn en hoe graag iedereen voor Jan aanwezig wilde zijn. Wij wensen Christien, kinderen en kleinkinderen, veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Uit respect voor Jan hebben we zondag 7 augustus helaas geen serenade kunnen brengen op het feest van Conny en Alby Jans. In overleg met hun zullen we kijken of we als gilde op een andere manier en op een ander tijdstip iets kunnen betekenen om dit toch niet ongemerkt voorbij te laten gaan.

Voor het prentje van de afscheidsdienst kunt u op de volgende link klikken (pdf).