Clubkampioenschap wipboomschieten 2012

15/09/2012

Zaterdag hebben we weer samen het clubkampioenschap wipboomschieten verschoten. Het weer was prima en we konden dan ook zonder probleem de verschillende wedstrijden verschieten. Bij het onderdeel opgelegd schieten voor de dames hadden we een tiental deelneemsters. Veronique Rijnen werd uiteindelijk tweede en clubkampioen werd Marian Gerrits. Voor Marian was het hiermee al weer de vijfde keer dat ze deze wedstrijd wist te winnen!

Bij de heren opgelegd duurde de strijd met 19 deelnemers aanzienlijk langer. Het viel op dat verschillende ongeoefende schutters buitengewoon goed presteerden. Berni Kusters werd na een lange strijd reserve clubkampioen en Jens Loenen won voor de eerste keer de hoogste prijs bij dit onderdeel. Vanwege de opkomst hebben we geen onderdeel voor de jeugd verschoten.

Hierna was het tijd voor het onderdeel vrije hand voor zowel dames als heren, waar we dit jaar 21 deelnemers hadden. Na een spannende strijd ging de winst naar Tinie Martens. Hij had deze prijs ook al eens in 2010 gewonnen. Tweede werd heel verdienstelijk Truus Kusters. Toen alle wedstrijden waren verschoten, kon eindelijk de barbecue aangezet worden. We hebben goed kunnen eten en het was nog erg gezellig. We willen alle aanwezigen hartelijk bedanken. Hopelijk zien we iedereen volgend jaar weer terug voor een nieuwe strijd om het clubkampioenschap!