Nieuwjaarswens

01/01/2024

De gebruikelijke nieuwjaarsborrel heeft dit jaar op 1 januari plaatsgevonden. Hier konden onze leden (en aanhang) elkaar het beste toewensen voor 2024 en dit alles kon onder het genot van een hapje en een drankje.

Onze hoofdman Gert-Jan de Wijse had nog wat mooie woorden over het afgelopen jaar waarin hij een aantal personen nog extra benoemde die in 2023 in de prijzen zijn gevallen en bijzondere prestaties hebben verricht. Wij zijn dan ook heel erg trots op onze leden.

We hebben een mooi jaar afgesloten, met pieken en dalen. Het is niet erg om te vallen, als je maar weer opstaat. Het leven is te kort om te blijven liggen. We gaan ons opmaken voor het nieuwe jaar. Met vele activiteiten, oefenavonden en wedstrijden. Waarbij onze jaarvergadering reeds heeft plaatsgevonden op 5 januari. De volgende activiteit is St. Tunnis, welke plaats zal vinden op 21 en 22 januari. We hopen u hier te mogen verwelkomen.

We wensen al onze leden, vrijwilligers, vrienden van het gilde, sponsoren en alle betrokkenen van ons gilde een gelukkig en vooral een gezond 2024